28/3/07

Πού είναι οι χαμένες εξεταστικές, οεο;

Βλέπουμε αυτές τις μέρες την ΔΑΠ στο μαθηματικό και την ΠΑΣΠ στο Επιστήμης Υπολογιστών να «ενημερώνουν τους φοιτητές για το πότε και πώς θα γίνουν οι εξεταστικές του χειμερινού εξαμήνου». «Να ενημερώνουν πώς πρωτοστάτησαν στο να μην χαθούν αυτές οι εξεταστικές» κ.ά.

Προφανώς θέλουν να δείξουν στα τμήματα που είναι πρώτες αντίστοιχα πως είναι «οι δυνάμεις πάνω στις οποίες μπορεί να στηριχθεί ο φοιτητής για τα καθημερινά του προβλήματα».
Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε, ειλικρινά, και τις δύο «εγγυήτριες δυνάμεις»:

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;

Ποιες προτάσεις και κουραφέξαλα; Ποιες κινήσεις;

Νομίζετε δεν θυμάται κανένας ένα χρόνο τώρα, πότε ο ένας, πότε ο άλλος, πότε και οι δύο μαζί, να «ενημερώνετε υπεύθυνα» πως «αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις θα χαθούν τα εξάμηνα»;
Νομίζετε δε θυμάται κανένας στο CSD πέρσι το καλοκαίρι που από κοινού ΠΑΣΠ-ΔΑΠ λέγανε πως «με τους καθηγητές που έχουμε δεν μπορούμε ποτέ να πετύχουμε να δοθεί διπλή εξεταστική το Σεπτέμβρη»;
Νομίζετε δε θυμάται κανένας όσα παρόμοια λέγατε τότε από κοινού και στο Μαθηματικό;

Τι έγινε ξαφνικά; Απολύθηκαν οι καθηγητές και πήραμε καινούργιους, με πιο «φιλοφοιτητικές» απόψεις;

ΔΑΠίτες, λέτε εδώ και δύο μήνες κάθε μέρα πως το χειμερινό εξάμηνο χάθηκε. Τι έγινε ξαφνικά; Μαγεία;

Συνάδελφοι,
Η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή, βρίσκεται μπροστά μας και προσφέρεται για άφθονα συμπεράσματα. Και σήμερα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να τα βγάλουμε:
  • Ποτέ οι καθηγητές, και στα 2 τμήματα, στην τεράστια πλειοψηφία τους, δεν δήλωσαν πως δε θέλουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο ώστε να μην χαθούν τα εξάμηνα. Απλά και η ΠΑΣΠ και ΔΑΠ 1 χρόνο τώρα «υπεύθυνα» μας δουλεύουν ψιλό γαζί γύρω από αυτό το θέμα.
  • Και στα 2 τμήματα, δεν έγινε διπλή εξεταστική τον προηγούμενο Σεπτέμβρη γιατί ΠΑΣΠ & ΔΑΠ φρόντισαν να μην διεκδικηθεί ποτέ από τους Συλλόγους, διαδίδοντας ψέματα και ανακρίβειες!
  • Ποτέ οι 2 αυτές παρατάξεις δεν πίστεψαν στην δύναμη που έχει η συλλογική δράση των φοιτητών. Ούτε και τώρα. Όμως αυτή ακριβώς η συλλογική δράση είναι που εξασφάλισε τις εξεταστικές. Δεν ήταν ούτε οι εργολάβοι της ΔΑΠ, ούτε οι εργολάβοι της ΠΑΣΠ αυτοί που το έκαναν. Και παρότι και οι 2 αυτές παρατάξεις πολέμησαν με νύχια και με δόντια αυτή τη συλλογική δράση, πάνε να καρπωθούνε τα αποτελέσματά της!!! Πόσο πιο προκλητικοί μπορούν να γίνουν;;;

ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΑΠ & ΠΑΣΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: