24/10/06

Παράνομη η ΚΕΝ Τσεχίας

Η πρόταση που ακολουθεί κατατέθηκε στο Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών και ψηφίστηκε ομόφωνα:
Ο Σύλλογος Φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών καταγγέλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της Κυβέρνησης της Τσέχικης Δημοκρατίας να απαγορεύσει τη δράση της Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας Τσεχίας !
Οι μεθοδεύσεις και τα επιχειρήμματα του Υπουργείου Εσωτερικών της Τσεχίας είναι επικίνδυνα! Προκαλούν την οργή και την αγανάκτησή μας!
Η απόφαση αυτή είναι μιας κυβέρνησης κράτους μέλους της ΕΕ.Στην δήθεν «δημοκρατική» Ευρωπαϊκή Ένωση όσοι φωνάζουν και παλεύουν για έναν ριζικά διαφορετικό κόσμο κόντρα στην εκμετάλλευση και την εξαθλίωση, όσοι αγωνίζονται για την βελτίωση των όρων ζωής του λαού και της νεολαίας, για μόρφωση, δουλειά με δικαιώματα, ειρήνη δεν χωράνε, είναι εχθροί που πρέπει να φιμωθούν ,να απαγορευτούν .
Αυτή η επίθεση δεν αφορά μόνο τους νέους κομμουνιστές στην Τσεχία ή μόνο τους κομμουνιστές γενικά. Αφορά ολόκληρη την νεολαία της Ευρώπης γιατί συμπληρώνει και συνεχίζει μια ολοκληρωμένη επίθεση αυταρχικών και κατασταλτικών κανονισμών που αποφασίστηκαν με πρόσχημα την τρομοκρατία, μνημονίων,περιοπισμών και απαγορεύσεων γιατί με αυτόν τον τρόπο επιλέγουν οι κυβερνήσεις να περιφρουρήσουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου!
Ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών, ενάντια στις απροκάλυπτες απαράδεκτες απαγορεύσεις της μαζικής αγωνιστικής δράσης, δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στην ΚΕΝ και τη νεολαία της Τσεχίας!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Προχωρούμε σε:
· Προώθηση της απόφασης προς τα ΜΜΕ.
· Μάζεμα υπογραφών, με βάση το παραπάνω κείμενο, από τους φοιτητές (προτυχιακούς & μεταπτυχιακούς) και τους καθηγητές του τμήματος.
· Προώθηση του ψηφίσματος στη ΓΣΤ και τη Σύγκλητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: