16/2/07

Δ.Α.Π = Δειλοί Αμετανόητοι Προβοκάτορες

Δειλοί Αμετανόητοι Προβοκάτορες

…τώρα και στο Ηράκλειο

Έργα και ημέρες του νέου γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Ηρακλείου Γιάννη Κουριδάκη:


Παρασκευή 2/2/2007, στη Γενική Συνέλευση του Σ.Φ. Επιστήμης Υπολογιστών,

Σε μια «κατάθεση ψυχής» μπροστά σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο δασκαλεύει τους φοιτητές πως «αυτοί οι αγώνες που σας λένε ποτέ δεν κερδίσανε τίποτα! Μια ζωή χαμένοι βγαίνανε όσοι συμμετείχαν σε αυτούς, και στις σπουδές και στη ζωή τους!».



Τρίτη 6/2/2007, στη Λέσχη Σίτισης στην Κνωσό,

Ενώ μέλη της Πανσπουδαστικής Μαθηματικού εφαρμόζουν την απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης και έχουν κλείσει το ταμείο της λέσχης έρχεται μαινόμενος και δηλώνει πως «αυτό που κάνετε είναι παράνομο, είναι κλεψιά» και «φέρετε την αποκλειστική ευθύνη εάν ο ανάδοχος σηκωθεί και φύγει με αυτά που κάνετε και κλείσει η λέσχη» (άλλη δουλειά δεν είχε ο «ευεργέτης» ανάδοχος. Λες και θα βρει αλλού τόση πελατεία, με 3 Ευρώ το γεύμα…).



Παρασκευή 9/2/2007, σε τηλεφωνική συνομιλία στην Κνωσό, μετά τη Γενική Συνέλευση του Σ. Φ. Επιστήμης Υπολογιστών, όπου είχε αποφασιστεί μεταξύ άλλων κατάληψη,

«Ενημερώνει» συνάδελφο λέγοντας του: «Το μάθημα που ήταν να δώσεις αύριο (ΗΥ404) επειδή ψηφίστηκε κατάληψη κανονικά είναι να μη δοθεί, αλλά ανέβα εσύ, που ξέρεις, μπορεί να γίνει κανα ντου από αυτούς που θέλουν να δώσουν το μάθημα και να γίνει η εξέταση»!!!

[to be continued…]


Μετά ΚΑΙ από αυτά τα γεγονότα περιμένουμε με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία να μας απαντήσει η ηγεσία της ΔΑΠ στο ερώτημα που της θέτουμε πανελλαδικά:

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ;;;

Εγκατέλειψε τώρα όσους μαυρίζουν τις σπουδές και τη ζωή μας.

Φύγε τώρα από τη ΔΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: