24/2/09

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Eξεφτιλισμός της Συνέλευσης

Διαγωνιζόμενοι:

1. (ΓΕΝΟΒΑ-ΕΑΑΚ-ΑΡ. ΣΧΗΜΑΤΑ) με την ομάδα “ΕΝΩΤΙΚΟΙ” μεγάλο φαβορί!!!

2. ΔΑΠ με την ομάδα “ΔΑΠΑΡΑ” κλασική ομάδα με αρκετές νίκες!

3. ΠΑΣΠ με την ομάδα “ΠΟΤΕ ΕΔΩ, ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ” γνωστή και ως φίδι κολοβό!

Ο αγώνας για τον εξεφτελισμό της Γενικής Συνέλευσης αρχίζει:

Η ΠΑΣΠ κάνει το πρώτο χτύπημα στην Συνέλευση αποφεύγοντας να ορίσει Δ.Σ επι μία εβδομάδα(εξού και το ψευδώνυμο φίδι κολοβό) και τελικά στριμώχνοντάς την αναγκάζεται να κάνει ΔΣ όπου προτείνει να γίνει Συνέλευση την ημέρα της Εξεταστικής! Δεν σταματέι όμως εδώ! Ορίζει εξ' αναβολής Συνέλευση στις 24/02 στην 13:00 ενώ υπάρχει κατάληψη(δηλαδή λίγο κόσμο στο Πανεπ.)και όλα αυτά χωρίς καν να καλέσει ΔΣ!!! (Μπράβο σας είστε άπαιχτοι!)

Η ΔΑΠ χωρίς καμία προτοτυπία στα χτυπηματά της Μαζεύει τον κόσμο της στο κυλικείο ώστε να μην έχει απαρτία η Συνέλευση και αν τυχόν γίνει κάτι τέτοιο τα παλικάρια της αμέσως μόλις τελειώσει η Συνέλευση είναι εκεί για να ψηφήσουν ΔΑΠ. (Έλειψη προτοτυπίας, μπορείται και καλύτερα).

Οι ΕΝΩΤΙΚΟΙ (ΓΕΝΟΒΑ-ΕΑΑΚ-ΑΡ.ΣΧΗΜΑΤΑ) και καθόλου ψηφοθήρες ανάλογα με το πόσα άτομα είναι στην Συνέλευση που θα τους ψηφίσουν προτείνουν πότε Απόλυτη και πότε Σχετική πλειοψηφία(μήπως αυτούς έπρεπε να τους ονομάσω: πότε από εδώ, πότε από εκεί?).

Επίσης ΓΕΝΟΒΑ-ΕΑΑΚ καλούσαν τον κόσμο λέγοντάς τους: έλα στην Συνέλευση να ψηφίσεις κατάληψη, χωρίς να τους πουν τίποτα άλλο. Και τους ρώτησα: Καλά τα θέματα της Συνέλευσης δεν τους λέτε ποια είναι? Απάντηση: Μην είσαι γραφειοκράτης! (Με αποστόμωσαν).

Τα ΑΡ.ΣΧΗΜΑΤΑ παίξανε ύπουλο παιχνίδι στην ομάδα “ΕΝΩΤΙΚΟΙ” και κατέβασαν δικό τους ξεχωριστό πλαίσιο(Είπαμε Ενότητα της Αριστεράς αλλά μέχρι εδώ! Μην ξεχνιόμαστε έρχονται και εκλογές).

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mia fora malakas panta malakas !!!

Ανώνυμος είπε...

Ante geia re malakes. Ma8e te prwta ti einai h politikh kai meta askhste kai kritikh.Oti na einai eiste.