16/12/06

Γενική Συνέλευση 15/12/2006


H
PASP&GENOA TRAVEL ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.

Θα απολαμβάνεις τον καφέ, τα μελομακάρονά σου δίπλα στο τζάκι, παρακολουθώντας από την
TV πώς ΝΔ & ΠΑΣΟΚ καταργούν το άρθρο 16!

Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η ψηφοφορία έδειξε:
PASP & GENOA TRAVEL 139
Πεδιαδίτης (η πρόταση της ΠΚΣ με 2ήμερη αποχή αντι για 2ήμερη κατάληψη) 92
ΠΚΣ 5

Τελικά δεν τα καταφέραμε, η πρόταση...αγώνα της ΠΑΣΠ και του παραρτήματός της ψηφίστηκε από την Γ.Σ.
Ήταν λάθος μας (και των παιδιών που επέμειναν στο να κατεβάσουν την πρόταση της ΠΚΣ με αποχή αντί για κατάληψη) ότι κατέβηκαν 2 προτάσεις με την ίδια φιλοσοφία, για το ίδιο θέμα. Το κατάλαβαν και οι δύο πλευρές μετά. Κάπως αργά βέβαια. Από τα λάθη μαθαίνει κανείς όμως...

Και τώρα τι;
Από τη μία αξιοποιούμε όσο μπορούμε έστω και αυτή τη κατάληψη, χωρίς να αποδεχόμαστε επ' ουδενί την λογική ΠΑΣΠ & Γένοβα.
Από τη άλλη προχωρούμε σε μάζεμα υπογραφών για νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 8/1 ή την Τρίτη 9/1. Καλούμε όλους τους φοιτητές του τμήματος να γυρίσουν πίσω μέχρι τότε, ώστε να μπορεί ο Σύλλογος να κινητοποιηθεί μαζικά.

Να μην χαρίσουμε στη ΝΔ, στη ΔΑΠ, στο ΠΑΣΟΚ και τα τσιράκια του μια τόσο εύκολη νίκη!

Όλοι στον αγώνα, όπου και αν βρίσκονται!
Όλοι πίσω 8 Ιανουαρίου!
-----------------------------------------------------
Το πολιτικό σκέλος της πρότασης στη ΓΣ ήταν ίδιο με την πρόταση στη Γ.Σ. της 12/12.

Ως προς τις κινητοποιήσεις προτείναμε:
  • Δημιουργία ανοικτής προς όλους τους φοιτητές του τμήματος επιτροπής, που θα είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση της απόφασης, μέχρι την επόμενη Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί.
  • Κατάληψη της σχολής τις μέρες Τρίτη 19/12 – Τετάρτη 20/12.
  • Να ψηφίσει η συνέλευση για την πραγματοποίηση (ή όχι) της προόδου στο ΗΥ-100 το Σάββατο 16/12. Αν ψηφιστεί η αναβολή της, να εξασφαλιστεί ότι θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα.
  • Περικύκλωση της νομαρχίας την Τρίτη 19/12 στις 12:00.
  • Προκήρυξη διαγωνισμού από το Σύλλογο με θέμα: «Κάλαντα και δώρα για την εκπαιδευτική πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ». Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει:
  1. Ποιήματα σε ρυθμούς καλάντων (οποιονδήποτε).
  2. Δώρα με καρτούλες (Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 19/12, στο τραπεζάκι του Συλλόγου που θα στηθεί στο κυλικείο).
  • Την Τετάρτη 20/12 κινητοποίηση στις 12:00 στην Πλ. Ελευθερίας και πορεία προς την Περιφέρεια Κρήτης με τα «καλύτερα κάλαντα». Να πάμε «να τα πούμε» στον Περιφερειάρχη, την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, να τους μοιράσουμε τα «δώρα». Ο ΣΦ θα αγοράσει τα δώρα και τρίγωνα.
  • Εκλογή αντιπροσώπων από τη Γ.Σ. για το Συντονιστικό των Φοιτητικών Συλλόγων και τα συντονιστικά που συμμετέχει ο Σ.Φ.Ε.Υ. Κάλεσμα των υπόλοιπων συλλόγων σε Πανηρακλειώτικο Συντονιστικό την Τετάρτη 20/12, μετά την κινητοποίηση, στην αίθουσα Ανδρόγεω. Συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συντονιστικό, όποτε γίνει.
  • Την Τρίτη 19/12 στις 18:00 στο Αμφ.Γ να διοργανώσουμε σύσκεψη με τον Σύλλογο Μεταπτυχιακών για τον ρόλο που πρέπει να παίζουν και υπό ποιες συνθήκες στην εκπαιδευτική διαδικασία του Τμήματος. Αν γίνεται, να βρεθούν προτάσεις για κοινές κινητοποιήσεις.
  • Την Τετάρτη 20/12 στις 18:00 στο Αμφ.Γ να διοργανώσουμε εκδήλωση για τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Να κληθούν ο Πρόεδρος του Τμήματος, η κοσμήτορας, ο πρύτανης και η αρμόδια αντιπρύτανης για να μας ενημερώσουν:
  1. Γιατί δεν γίνονται έργα στην Κνωσό, στους χώρους που άφησε το Χημικό; Πότε θα αρχίσουν;
  2. Πότε θα μεταφερθούμε στις Βούτες;
  • Νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Πέμπτη 21/12 – 15:00 στο Αμφ.Γ.
  • Προκήρυξη από τώρα νέας ΓΣ του Συλλόγου για την Δευτέρα 8/1/2007 στις 15:00 στο Αμφ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: